четверг, 14 января 2016 г.

В Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) підвели підсумки роботи установи за 2015 рік.

В Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) підбили підсумки роботи установи за 2015 рік.
Співробітники Управління на чолі з заступником начальника Управління, головним куратором установи підполковником внутрішньої служби Дмитром Немцевим здійснили обхід житлової та промислової зон, відділень СПС, їдальні для засуджених, швацької дільниці. Проводилося опитування засуджених на предмет виявлення скарг і порушень по умовам утримання, харчуванню, комунально-побутовому, медичному забезпеченню, по наявним скаргам. Була доведена до засуджених інформація про час і місце проведення прийому з особистих питань. На прийом звернулось 5 засуджених з різноманітними питаннями: отримання закордонного паспорта, застосування ст.. 101 КВК України. На всі питання надано вичерпні відповіді.
Після обходу та прийому засуджених з особистих питань підбили підсумки роботи відділів та служб за минулий рік, заслухали заступників начальника установи та начальників відділів та служб. Було вказано на виявлені недоліки та намічені пріоритетні напрямки роботи установи в цілому на 2016 рік.





Прес-служба Селидівської ВК (№82) УДПтС України в Донецькій області.

2 комментария:

  1. А почему никто не пишет,что еда в столовке помои.что в организованном администрацией колонии магазине,цены заоблачные,где наценка 50-100%.да,кстати,и где обещанные таксофоны?!:-)

    ОтветитьУдалить
  2. А почему никто не пишет,что еда в столовке помои.что в организованном администрацией колонии магазине,цены заоблачные,где наценка 50-100%.да,кстати,и где обещанные таксофоны?!:-)

    ОтветитьУдалить