четверг, 13 августа 2015 г.

У Селидівській виправній колонії УДПтС України в Донецькій області області (№82) було організовано та проведено «День дисципліни».

За планом роботи Селидівської виправної колонії УДПтС України в Донецькій області області (№82) 11 серпня поточного року, відповідно до графіку, було організовано та проведено «День дисципліни».

Розпочався даний захід з перевірки боєготовності персоналу, після якого було проведено стройовий огляд з метою встановлення відповідності носіння форменого одягу. В ході проведення також перевірено обізнаність персоналу з вимогами статутів. 

З персоналом установи була проведена лекція на тему основні положення Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції” та Закону України Про очищення влади". Доведені випадки скоєння правопорушень персоналом ДКВС України у поточному році. Особам рядового та начальницького складу наголошено на дотримання вимог чинного законодавства при виконанні покладених на них завдань та обов’язків.

Проведення Днів дисципліни безперечно дає позитивний результат на дотримання персоналом дисципліни і законності, попередження надзвичайних подій, підвищення рівня професійної підготовки.







Багрій Станіслав,

Старший інспектор з професійної підготовки Селидівської ВК (№82)


Комментариев нет:

Отправить комментарий